Over ons

NEXTGTRANS


Wij zijn een jong, dynamisch team.

Wat bij ons op de eerste plaats komt is stiptheid, vriendelijkheid en het afleveren van goed werk.


foto wagen met logo
foto koelwagen
foto mercedes

U kan bij ons terecht voor

 

• Beveiligde opslag


• Express transport


• beveiligd transport (met tracking)


• Nacht transport


• Nationale en internationale transporten


• Event


• Horeca


• Koeltransport


• Adr / giftige stoffen


• Express


• Distributie


• Dierentransport/live animals (vergunning type 2)


Nextgtrans is al bijna 10 jaar uw betrouwbare partner voor al uw transport en opslag.


Wij zijn een professioneel bedrijf waar stiptheid en transparantheid op de eerste plaats.


De correcte bezorging en de veiligheid van uw transport staat voor ons gemotiveerd team op de eerste plaats!

Beveiligde opslag
Naast transport bieden wij nu ook opslagplaats aan. Hierdoor kunnen wij uw goederen oplagen  in ons beveiligd depot en nog sneller transporteren. Momenteel hebben wij nog een opslagruimte beschikbaar van 56m² en 35m². Deze is te huren voor korte en lange termijn. De opslagruimte kan ook per m² gehuurd worden. 
Nationaal en internationaal transport
Nexgtrans is centraal gelegen tussen Antwerpen en Brussel, hierdoor zijn wij het ideale opslag- en transportbedrijf. Bij Nextgtrans kan u terecht voor zowel nationale als internationale transporten. Zo voeren wij uw goederen van op uw bedrijf of vanuit onze opslagruimte naar elke mogelijke locatie binnen Europa! Geen afstand is te ver voor Nextgtrans! Beveiligd en getraceerd transport
Wij weten als geen ander hoe kostbaar uw goederen zijn. Daarom zijn wij zijn als Nextgtrans zo uitgerust dat wij uw goederen in beeld kunnen brengen met ons trackingsysteem. Hierdoor bent u steeds op de hoogte waar uw waardevolle goederen zich bevinden. Door ons track- en trace systeem kan u rekenen op een veilig en traceerbaar transport. Express transport
Wij zijn als transportbedrijf gespecialiseerd in express transport. Zo kan u er op rekenen dat uw pakket of uw goederen zo snel als mogelijk geleverd worden bij uw klanten. Doordat wij 24h/24h bereikbaar zijn kan uw express transport onmiddelijk worden verwerkt.

 Nachttransport
Naast express transport doen wij ook nachttransport. Moeten uw goederen 's nachts of vroeg in de ochtend geleverd worden? Wij zorgen daarvoor met ons nachttransport! 
Evenementen transport van a -z
Nextgtrans is eveneens al meerdere jaren actief in de eventsector! Uw leveringen en ophalingen voor een bepaald event kunnen via Nextgtrans van a-z worden afgehandeld. Zo staan wij niet alleen in voor het transport maar zorgen wij ook voor de opbouw en afbraak van onder andere evenementen en beurzen. Nextgtrans heeft de nodige ervaring in standenbouw. Wenst u uw beursmateriaal nog eerst even op te slagen dan kan u uiteraard ook bij ons terecht in onze beveiligde opslagplaats.
Gekoeld transport
Naast onze jarenlange ervaring in de eventsector staan wij ook gekend voor ons koeltransport. Doordat wij uitgerust zijn met diverse koelwagens zijn wij in de mogelijkheid uw transport op de juiste temperatuur op de bestemming te brengen.
Uitzonderlijk transport - ADR/giftige stoffen
Ook voor uitzonderlijke transporten zoals ADR en giftige stoffen kan u bij Nextgtrans terecht. Wij zijn hiervoor uitgerust met een aangepaste wagen en hebben hiervoor de juiste vergunningen. Uniek dierentransport
Voor ons dierentransport is Nextgtrans voorzien van een type 2-vergunning. Onze wagens zijn uitgerust met een speciaal systeem dat op elk moment de juiste temperatuur, ventilatie en luchtvochtigheid doorgeeft. Wij zijn hierbij één van de weinige in België dat instaat voor dit gespecialeerd dierentransport. Deze unieke manier van transporteren zorgt ervoor dat uw waardevolle en liefdevolle dieren op een veilige en correcte manier op de bestemming komen.